Develon Україна

Головна » Новини » Готується до запуску в серію екскаватор-навантажувач Doosan

Готується до запуску в серію екскаватор-навантажувач Doosan

Doosan Bobcat планує додати до свого асортименту екскаватор-навантажувач HDI DB100, який виділяється потужністю, комфортом, надійністю та ефективністю. Нова машина буде збиратися на заводі корпорації Doosan в Південній Кореї та оснащуватиметься компонентами світового класу та якості, серед яких:
двигун Perkins
мости та КПП компанії ZF
головний насос Casappa
блок рульового управління Danfoss
головний гальмівний циліндр Vimoter
та ін.

На даний момент відомо про плани випуску двох комплектацій: 2WD (задній привід, вага, орієнтовно, до 8 т) та 4WD (повний привід з вагою машини до 9 т), які відрізнятимуться, власне, вагою та об’ємом ковшів у базовій комплектації. До того ж, у комплектації 4WD буде доступна телескопічна екскаваційна стріла з вильотом трохи більше 3 метрів, що зачно збільшить радіус та глибину робіт екскаватора-навантажувача.

Старт продажів нової моделі планують на 2022-2023 р. у Південній Америці, де зараз спостерігається великий попит на універсальну техніку такого типу. Офіційний представник Doosan Infracore в Україні – Група компаній «Індустрія» планує перемовини з виробником і в майбутньому, цілком можливо, що HDI DB100 від Doosan відвідає все ж таки нашу країну та доповнить офіційний модельний ряд Doosan, адже на просторах України також полюбляють універсальні машини, особливо в сільському та комунальному господарствах, а наші представники в Дніпрі, Харкові, Одесі, Києві, Тернополі та ін. містах постійно отримуюють запити на екскаватори-навантажувачі Doosan!