Develon Україна

Головна » Новини » Новий важкий екскаватор Doosan DX1000LC

Новий важкий екскаватор Doosan DX1000LC

Doosan Infracore завершила випробування 100-тонного гусеничного екскаватора DX1000LC, найбільшого в лінійці продукції компанії, і відриває доступ до замовлення машини в Україні!

Doosan DX1000LC являє собою флагманську модель компанії, в якій реалізовані новітні технології Doosan Infracore. Це перший екскаватор, який запускається компанією в рамках стратегії глобальної платформи: вдосконалений метод виробництва для більш швидкого і гнучкого реагування на кожен, доступний компанії, ринок в будь-якій точці Земної кулі!

Максимальна місткість ковша становить 6,80 м³, що приблизно в 1,2 рази більше, ніж у попередньої найбільшої моделі компанії – 80-тонного екскаватора DX800LC (5,58 м³). В новій машині використовується вбудована електронна гідравлічна система та система Smart Power Control, розроблена власними силами для збільшення економії палива і забезпечення оптимальних робочих характеристик без втрати потужності і швидкості навіть у важких робочих умовах, наприклад в шахтах та кар’єрах.
У машині застосовані безліч технологій для забезпечення довговічності і безпеки, щоб відповідати своєму флагманському статусу:
– екскаватор оснащений функцією Intelligent Boom для пом’якшення ударних навантажень на обладнання
– AVM (моніторинг кругового огляду), щоб забезпечити огляд на 360° для максимальної безпеки
– обладнаний системою Doosan CONNECT™ для віддаленого моніторингу інформації про місцезнаходження машини та стану основних деталей, значно спрощуючи обслуговування обладнання

Обсяг ринку надвеликих екскаваторів у всьому світі складає близько 1000 одиниць на рік, основними замовниками є кар’єри, шахти і великі будівельні компанії. У майбутньому компанія Doosan Infracore планує і далі розвивати і доповнювати моделями своє сімейство надважких гусеничних екскаваторів!

Ознайомитися з характеристиками і замовити новий екскаватор Doosan DX1000LC можна на даній (клікабельно) сторінці нашого сайту або за т 0 800 218 008!