Develon Україна

Головна » Статті » Серія фронтальних навантажувачів Doosan SD (DISD) – особливості та переваги

Серія фронтальних навантажувачів Doosan SD (DISD) – особливості та переваги

У 2007 році компанія Doosan Infracore придбала Shandong Yantai Yuhua Machinery і побудувала новий завод з виробництва навантажувачів DISD – Doosan Infracore (Shandong) Co, Ltd.

У жовтні 2010 р. на заводі в Shandong почали випуск пробних моделей фронтальних навантажувачів для внутрішнього ринку Китаю. Паралельно з випуском пробних моделей, змінювався і сам завод, з’являлися нові технології, лабораторії, обладнання. За участю розробників і дослідників офісу Doosan в Кореї, завод навантажувачів Doosan почав в жовтні 2011 року випускати флагманську модель – «золоту версію» навантажувача DL507G (Doosan Loader Gold Model), їй передували моделі DL 505/503 (2010 р). В кінці 2012 р були створені експортні варіанти навантажувачів SD300, SD300E, SD300N і SD200.

З 2012 року Група компаній “Індустрія” розпочала реалізацію моделей SD200, SD200N, SD300, SD300N і SD310 в Україні.

Машини показали себе відмінно – мінімум поломок і максимум часу роботи. На складах компанії і представництв навантажувачі завжди в наявності, так що, якщо вас зацікавила машина, зв’язуйтеся з нашими фахівцями для консультації.

Складність будівельних робіт і особливості рельєфу ніколи не були проблемою для будівельної техніки виробництва Doosan. Бренд DISD – це невід’ємний елемент портфеля брендів Doosan, що задовольняє різноманітні потреби клієнтів на таких важливих ринках, що розвиваються, як Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Латинська Америка, Росія, СНД, Близький Схід і Африка.

Серія спецтехніки DISD призначена для спрощення проведення будь-яких будівельних робіт, навіть в умовах підвищеної складності. Серія має великий асортимент, Ви можете вибрати модель «під себе» тобто під виконання найбільш затребуваних для Вас завдань. Наприклад, тільки один навантажувач DISD SD300 представлений 5 варіантами комплектацій основних вузлів і агрегатів.

До плюсів модельного ряду DISD варто віднести простоту в обслуговуванні і відсутність проблем в робочому процесі. Цьому сприяють як зручне оформлення робочої панелі оператора, так і повноцінний комфорт робочого місця. Управляти машинами серіі DISD можуть навіть новачки, що зовсім недавно почали освоювати професію оператора будтехніки.

Трохи про продукцію.

Світовий ринок будівельної техніки вже давно знайомий і з радістю прийняв до своїх лав серію навантажувачів DISD. У середовищі вітчизняних покупців свою популярність вони виправдовують якістю, простотою в обслуговуванні, відкритим доступом до основних технічних вузлів і легким навчанням персоналу під особливості техніки.

Зараз Doosan – це 5 рядок рейтингу кращих світових виробників спецтехніки. Постійно працюючи над покращенням і оптимізацією показників, компанія випускає нові моделі, покликання яких – домогтися абсолютної переваги над аналогічною технікою.

Висока потужність і продуктивність дозволяють використовувати машини серії в будь-яких кліматичних умовах субтропічного і навіть арктичного клімату. Прагнення стати кращими призвело продукцію Doosan до повної відповідності екологічним вимогам.

Простота в обслуговуванні і управлінні, доступність і величезні функціональні можливості – ось лише невелика частина позитивних факторів техніки Doosan.