Develon Україна

Головна » Статті » Як зменшити трудові витрати в сільському господарстві?

Як зменшити трудові витрати в сільському господарстві?

Для того, щоб зрозуміти що і як, ми пропонуємо від самого банального перейти до найважливішого: не секрет, що Україна аграрна країна, а сільське господарство – один з напрямків аграрного сектору, що найбільш активно розвивається. Кожен аграрій хоч раз задавався питанням: що потрібно, щоб трудовитрати досягали мінімуму при максимальній продуктивності і виробленні врожаю? Візьмемо стандартні приклади – перенесення грунту, добрив або будь-яке інше завдання. Західні колеги українських аграріїв давно перейшли до автоматизації праці. Звичайно, наші вітчизняні програми розвитку аграрної промисловості не дозволяють зробити це повністю, але ось хоча б частково полегшити свою працю – може кожен.

Наші пропозиції стосуються кількох вузькоспеціалізованих галузей сільського господарства і нерозривно пов’язані з будівництвом і транспортуванням. Наприклад гусеничні екскаватори DX140LC і DX225LCA як і їх колісні аналоги S180W і S210W прекрасно впораються з:
котлованами для фундаментів сільхозспоруд;
знесенням старих споруд, розчищенням ділянок;
перенесенням грунту;
очищенням водойм від мулу і бруду.

А ось вже в лісництві або при зборі врожаю, незамінними будуть фронтальні навантажувачі класу SD200, DL250, SD300 і DL420А. Вони прекрасно впораються з транспортуванням сипучого вантажу, а озброївшись грейферами (серія SD та DL) – транспортують колоди і продукти лісництва.

Дорожньо-будівельна техніка від Doosan дозволяє в кілька разів скоротити час виконання завдань, пов’язаних з роботою в сільськогосподарській галузі. Ви економите не тільки час, а й гроші, позбавляючи себе від зайвих витрат на робочий персонал.